6 COMENTARII

 1. buylevitraonlineblab.accountant Eu am citit articolul dvs., intitulat sugestiv “Robert Turcescu, un prost”.
  Acum, eu nu stiu daca si dvs. veti citi ceea ce voi scrie mai jos.
  Eu as fi fost tentat sa pun la sfarsit, mai degraba, un mare semn de intrebare, in loc de un punct.

  http://thatarelegit.accountant online drugstore n-aveti decat sa radeti. Eu consider, insa, ca acest caz nu este deloc de ras.
  Mai degraba de plans, decat de ras.
  Si, apoi, o vorba zice asa:
  “Cu cel ce plange sa palngi. Cu cel ce rade sa nu razi intotdeauna, pentru ca s-ar putea sa rada chiar de tine.”
  Aici, insa, autorul precizeaza ca Robert Turcescu este un prost. Si ca prostii il destreseaza, razand de ei.

  www De fapt prostul nu exista decat in mintea unui destept. Prostul n-are cum sa-si dea seama ca e prost decat daca-i spune cineva ca e prost. Si atunci degeaba ii spui ca e prost. Ca nu va recunoaste, pentru simplul motiv ca e prost, nu-i asa?

  Problema ridicata de el e una serioasa si spinoasa. E mai complicata decat viata insasi.
  Pentru ca aici e vorba chiar de viata unui om in joc.
  Deci: Nu e nimic de ras, domnul doctor!
  In plus, e vorba aici de viata unui confrate de al dvs. Asta in situatia in care va considerati si jurnalist, pe langa profesia de doctor.
  Si, apoi, un proverb frantuzesc zice asa:

  Un cititor de rand,
  Ion

 2. “Nu sunt prost, dar nici destept”. Cam asa suna un vechi cantec lautaresc. Sintagma se poate aplica oricui, incepand cu mine sau cu dumneavoastra.
  Domnule doctor, rasul nu isi prea gaseste locul printre “spovedaniile” jurnalistului pe care , simplist ( va rog sa nu va supere remarca ), il categorisiti drept prost.
  Dumneavoastra chiar credeti ca cineva care a lucrat in presa atata timp publica cu sinceritate niste documente pe care stie de la inceput ca toti l-e vor considera drept “facaturi”?
  Ca isi pericliteaza libertatea, ca sa nu mai vorbesc de aducerea oprobiului public asupra membrilor familiei sale, fara a avea un motiv mai mult decat serios si totodata o eventuala portita de scapare care sa il tina departe de consecintele unei “spovedanii” balbaite in fata masei de mancatori de bomboane agricole ?
  De ras este “analiza” in functie de aparente si impartasirea concluzillor pe post de curent formator de opinie.
  DA, pentru ca media este formatoare de opinie ( a se vedea, cel putin, motto-ul publicatiei care v-a publicat parerea).
  Si NU, nu ma refer direct la articolul dumneavoastra, nu luati, va rog, comentariul meu la modul personal.
  Logica ne spune ca ofiterii acoperiti nu isi pun poalele in cap si nu se scarpina in crestetul capului pe bloguri. Concluzia simpla ne indeamna sa gandim ca daca asta totusi s-a intamplat, atunci Turcescu face un joc fortat de imprejurari ce depasesc capacitatea de intelegere a devoratorului de show-uri TV si a aruncat pe masa de poker o miza atragatoare urmand sa-si arate cartile mai tarziu.
  Domnule doctor, acesta nu este un film cu prosti! Mai degraba este unul care se adreseaza prostilor. Asa ca, iertat sa-mi fie, actorii mananca acum floricele si rad de crapa pietrele citindu-ne!

Lasă un comentariu