Scandal uriaș în Congresul SUA - CEO-ul Moderna pus la zid de Rand Paul și Bernie Sanders

Autor: Oana-Medeea Groza

În ediția de miercuri a emisiunii „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, Iosefina Pascal a prezentat cum CEO-ul de la Moderna se eschivează și neagă studiile ce demonstrează că, după administrarea celei de-a treia doze de vaccin, băieții tineri fac frecvent miocardită.  

Dacă CEO-ul de la Pfizer, Albert Bourla, a fugit de ședința din Parlamentul European ca ăl cu coarne de tămâie, iată că CEO-ul de la Moderna, Stephane Bancel s-a prezentat în Congresul american, unde a fost intervievat de către senatorul Rand Paul, în baza unor documente concrete și a unor dovezi solide, despre efectele adverse ale vaccinului asupra băieților tineri. S-a descoperit că după a treia doză de vaccin Moderna apare miocardita foarte frecvent la băieții tineri, cu vârste între 16 și 20 de ani. Stephane Bancel a negat totul, la fel cum face și CDC-ul, care în continuare ridică în slăvi vaccinul, deși președintele Moderna a confirmat informația. Care o fi adevărul?

Pe lângă controversele științifice legate de vaccin, există și controversa financiară. În această privință, senatorul Bernie Sanders a adresat o întrebare logică: de ce s-a dublat/triplat prețul per doză? Nu cumva doar se profită de pe urma unei tragedii globale? Modalitatea de producție rămâne aceeași, indiferent că virusul se mai schimbă și se mai aduc mici modificări și la ser. Cel puțin cei de la Pfizer fac bani cu duiumul în baza contractului încheiat cu UE. Asta până când statele se vor trezi și vor denunța contractul.  

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro

2 COMENTARII

  1. I discovered your weblog site on google and test a few of your early posts. Proceed to maintain up the superb operate. I just additional up your RSS feed to my MSN News Reader. In search of forward to studying extra from you later on!?

Lasă un comentariu