Ipocrizie fără margini la adunarea OMS în România! Criza lipsei de medici cauzată de deciziile minților luminate de la Minister

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a demonstrat ipocrizia crasă a celor ce conduc sistemul medical după ce l-au distrus și l-au compromis în fața oamenilor, după măsurile total aberante și criminale din pandemia programată.

„Există informația că Alexandru Rafila s-a plimbat pe la tot felul de conferințe internaționale făcându-i astfel concurență lui Werner Iohannis în materie de prestanță pe plan extern”, a anunțat jurnalista.

Nu e de mirare că România a găzduit adunarea OMS Europa, Rafila având un consilier care este maestru de ceremonii la Big Pharma. Printre alte strategii comune, cu foarte mult tupeu s-a discutat despre criza resursei umane în domeniul sanitar. Nu există suficienți medici, dar tocmai ei au obligat, la propriu, în foarte multe țări cadrele medicale să se înțepe în plandemie și chiar după! Mulți au refuzat și au plecat, alții au rămas și s-au înțepat forțat cu doza 1, apoi cu doza 2, 3, 4,…7. A fost prima categorie de cetățeni, de angajați care au fost forțați sub amenințarea pierderii locului de muncă să se înțepe, iar apoi să facă rapelu’, apoi boosteru’ și iar rapel la rapel și booster la booster cu un tratament experimental insuficient testat. Studenții de la medicină au fost și ei condiționați să se înțepe pentru a putea participa la examene sau cursuri.

Criza resursei umane în domeniul sanitar și slaba pregătire a viitorilor medici au fost cauzate exact de aceia care au condus planul diabolic și bolnav al pandemiei planificate din toate țările, medicii și viitorii medici fiind ținta unui șantaj cinic în slujba profiturilor Big Pharma. Acestor abuzuri nemaîntâlnite li s-au adăugat celebrele protocoale criminale de tratament pentru pacienți și cruda legare de pat a acestora, cât și colapsul psihic al personalului medical în general din cauză că au fost forțați să facă lucruri pe care n-ar fi vrut să le facă. Ordinul de a nu se efectua autopsii și amânarea tratamentelor oncologice și pentru alte boli grave au fost alte măsuri aberante care au dus la decese și la scăderea drastică a încrederii oamenilor în sistemele medicale.

„Aici este vorba de o ipocrizie grețoasă. Cum poți să te plângi de lipsa medicilor când chiar tu le-ai zis ‘marș acasă dacă nu te înțepi’? Cum te poți plânge de lipsa de încredere a oamenilor  în medici dacă tocmai tu, politruc, ți-ai arogat dreptul de a hotărâ în numele lor și te-ai substituit lor? De ce vă mai plângeți și vă mirați de situația actuală dezastruoasă când tocmai voi ați încălcat grav drepturile medicilor și implicit drepturile pacienților?”, a concluzionat  revoltată Iosefina Pascal.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro

NICI UN COMENTARIU

Lasă un comentariu