Interviu cu Sorana Cârstea la US Open 2022

Sorana Cârstea s-a calificat în turul 2 la US Open, după ce a învins-o pe Laura Siegemund. Meciul s-a decis în două seturi, iar scorul care i-a adus victoria a fost 6-4, 6-4. Pentru această victorie, Sorana Cârstea este recompensată cu 70 puncte WTA și un cec de 121.000 de dolari. Jurnalistul Grigore Culian nu a ratat ocazia să-i ia un interviu jucătoarei de tenis care a reprezentat România a US Open.

Sorana a declarat pentru Romanian Television of New York: „La Grand Slam mereu joc destul de bine, probabil datorită energiei, adrenalinei și presiunea ideii că e vorba de un turneu mare. Mereu scot ce-i mai bun din mine și este mereu o plăcere și o onoare să pot participa la un Grand Slam”.

Sportiva punctează că US Open este un Grand Slam diferit și special. Totul se desfășoară asemenea unui adevărat show, iar energia continuă pare să acapareze întreaga atmosferă. Sorina Cârstea a avut recent covid, însă nu s-a lăsat răpusă de boală și s-a recuperat rapid pentru a se pregăti de marile turnee la care va participa.

Tenismena a ținut să mulțumească publicului român pentru participarea numeroasă de la meciurile sale și pentru susținerea constantă pe care o transmit. Admirația publicului și susținerea acestuia sunt elemente importante pentru motivația unui sportiv, iar faptul că Sorina Cârstea a reușit să cucerească publicul român, publicul din țara mamă, nu poate decât să o bucure.

Sorina Cârstea este pregătită de noile provocări aduse de restul meciurilor din turneu. Știe că parcursul nu va fi ușor și că va juca împotriva altor tenismene de top, însă promite să dea totul pe teren.

NICI UN COMENTARIU

Lasă un comentariu