Prima țara europeană care își jefuiește oficial cetățenii. Ipocrizia deBillă a lui Gates

Autor: Oana-Medeea Groza

Pericolul implementării monedei digitale, obiectiv principal și obsesiv al progresiștilor, și consecințele  asupra vieții oamenilor au fost subiectul emisiunii „Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal la Radio Gold FM.

Banii limitați, care expiră și se redistribuie

„Marea Britanie este prima țara europeană care s-a gândit să introducă oficial moneda digitală. Dar, atenție, vor limita accesul la bani impunându-se o limită maximă de 20.000 de unități de persoană! E pe model China, tot ce depășește această sumă va dispărea”, a anunțat uimită jurnalista.     

O altă bizarerie este faptul că dacă nu cheltuiești toată suma, diferența va dispărea, se va evapora! Nu se pot pune bani deoparte, nu se pot face economii, pe model chinezesc, doar că aici e vorba de jaf, dar și de distribuire. S-a terminat cu vechiul sistem, banii vor fi limitați ca sumă și vor avea termen de valabilitate, iar tot ce depășește limita impusă va fi transferat în contul curent al altui client?! Dar care este motivația? Lira digitală nu va putea fi folosită pentru a face economii, va limita accesul oamenilor la proprii bani munciți și finalitatea este controlul absolut și discreționar asupra libertății financiare a cetățenilor.

„Deci, banii mei, pe munca mea cinstită nu sunt ai mei, îmi sunt luați cu japca. E un model comunist turbat în care oamenii sunt jefuiți oficial de către stat. Cum este posibil așa ceva? Sper să nu se implementeze așa ceva și în cazul monedei euro digitale; ar fi teribil. Cred că nici Karl Marx în cele mai ude vise ale sale nu cred că se gândea la așa ceva. Dar iată deci, un soi de Robin Hood de tip globalist care de această dată fură de la oamenii obișnuiți în favoarea miliardarilor planetei”, a încheiat plastic Iosefina Pascal.

 „Sunt parte a soluției” – deBill Gates

„La fiecare întrunire de la Davos, și eu dar și multe alte persoane am pus o întrebare simplă:  Cum e posibil ca tocmai acești indivizi care ne spun să închidem gazul, să închidem becu’, să facem frigul, să nu mai mâncăm, că astfel poluăm mediul, tocmai ăștia fac fix opusul? Zboară cu avioane private de zeci de ori pe lună, poluează și fac tot ce ne interzic nouă să facem”, se întreabă indignată Iosefina.

E o ipocrizie grețoasă chiar din partea unor indivizi care ne impun nouă niște măsuri aberante, care ne bagă taxe peste taxe, care militează pentru digitalizare sălbatică. Bill Gates zice că „țările bogate au datoria pentru toată planeta să ajungă cu emisiile de carbon la 0. Nu sunt de acord că dacă folosesc un avion privat și fac campanie pe tema schimbărilor climatice înseamnă că ar fi o contradicție sau o ipocrizie”.

„Dar chiar asta înseamnă, cum adică nu este ipocrizie? Este ca și cum un ‘vegan’ te îndeamnă să mănânci doar iarbă în timp ce rupe shaorma în două în timp ce-ți vorbește  cu șunca în bot”,  îl ironizează Iosefina.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro

1 COMENTARIU

  1. After examine a few of the blog posts in your web site now, and I really like your manner of blogging. I bookmarked it to my bookmark website listing and can be checking again soon. Pls take a look at my web page as nicely and let me know what you think.

Lasă un comentariu