Popa: Coldea e “omul negru” pentru electoratul suveraniștilor, dar prevăd că și relația cu “activii” va fi demonizată în 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, activistul Aurelian Popa a analizat noua bătălie între suveraniști care se acuză reciproc c-ar fi coordonați de către rezerviștii lui Coldea și ce înseamnă pentru electoratul lor ca fostul adjunct al SRI să fie dovedit că îi influențează.

Activistul Aurelian Popa, după proaspăta sa experiență în politică dobândită în urma colaborării cu partidul CpN, a realizat o analiză cuprinzătoare referitor la cele mai recente tulburări politice dintre suveraniști, în speță dintre Dragnea și George Simion. La fel ca restul membrilor din Clubul de Gândire Gold, și Aurelian Popa este de părere că declarațiile și dezvăluirile lui Liviu Dragnea nu valorează mai nimic dacă nu sunt însoțite de dovezi concrete, mai ales că în cazul lui Dragnea au existat de-a lungul vremii mai multe probe incriminatorii pe diverse acte de corupție. Așadar, George Simion are 1-0 momentan în această bătălie cu Dragnea, după cum a expus Aurelian Popa.

„Coldea este ’omul negru’ al suveraniștilor! Deci orice suveranist despre care va exista 0,1% bănuială că ar discuta cu Florian Coldea se compromite din start, își dă singur foc la valiză, pentru că Kovesi și Coldea au reprezentat esența Sorosimului în România. Deci niciun suveranist niciodată, dacă vrea cel puțin să prostească electoratul că ar fi suveranist, nu trebuie să se mânjească cu legături cu rezerviștii lui Coldea”, a subliniat Aurelian Popa, punând accent pe faptul că este absolut imposibil și inacceptabil să te dai suveranist și în același timp să complotezi cu cei care au distrus țara; asta ar fi exact opusul democrației în sens clasic și al transparenței.

Atât Cozmin Gușă, cât și Aurelian Popa preconizează că se va folosi această strategie de a devoala posibilele legături ale liderilor partidelor suveraniste cu Coldea și cu rezerviștii în 2024. „Se va face și invers, adică și tabăra progresist-globalistă va scoate de la naftalină o grămadă de colaborări cu activii naționaliști din servicii, din instituțiile de forță ș.a.m.d. pentru a-i murdări pe ceilalți. De aceea jocul politic ar trebui să nu mai fie viciat!”, a concluzionat Aurelian Popa.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro

NICI UN COMENTARIU

Lasă un comentariu