4 COMENTARII

 1. Am aflat de aceasta scrisoare a dvs., d-le Culian, de la B1 Tv, unde Radu Banciu
  a citit-o si comentat-o in cadrul emisiunii sale de ieri , 11 iunie.

  Ii urmaresc si eu, aproape zilnic, la televiziune pe net.
  Uneori le si scriu. Un singur jurnalist mi-a raspuns de doua ori.
  In rest, ignoranta totala.

  Observatiile dvs., d-le Culian, sunt juste.
  Ii sfatuiti pe jurnalisti sa nu se mai lase “incalcati de forta banilor”.
  Totul porneste de la bani. Si mie mi se pare ca acesti jurnalisti castiga
  foarte multi bani. In asta sunt, intr-adevar, mari “specialisti”.

  “Atotstiutiri”, “aroganti”, “specialisti” in toate domeniile, mai putin
  in profesia de jurnalist, care presupune cu totul alte calitati decat cele mentionate
  aici, mai sus.
  Vorbiti de “dezastrul moral” in care se afla presa din Romania.
  Si, in final, bine le ziceti: “Nu va e rusine?”
  Slabe sperante, d-le Culian.

 2. Sclavia este la cote maxime in romania. Cand Trump a spus ca este romania este pe un punct bun/directia buna s-a referit ca ii place sclavia de acolo. Pentru ca se indeplinesc toate. un presedinte al romaniei stie numai 10% din ce se intampla. Spusele lui Basescu. Si eu il cred in totalitate. Aproape 100% toate legile care se dau la bucuresti sunt cerute prin plicuri de prin Washington DC si Bruxelles.

  In romania este ca intr-o gaura neagra ca si mediul de afaceri, si abuzurile, minciunile, dezinformarile tuturor asa numitele institutii ale statului roman.

  Cele auzite si vazute de la delegatia de presa venita din bucuresti este doar o sambure minuscul la cum e realitatea in romania in prezent.

  Spitalul nu elibereaza un certificat medical dupa ce s-a facut cerere pt asta. Este indamisibil. Oamenii sunt prostiti rau de tot. multi stiu ca se cere bani ca sa dai in judecata la tribunal.

  Exista o porostie de nedescris. Carul cu prosti si cu frici nemasurabile. Se tine in stand by cu minciuni si amenintati fictive. Se tot spune ca justitia este independenta. Nu este asa.

  Politia minte si inventeaza infractiuni. false in constatari. este haois total si oamenii sunt atat de prostiti incat nu vad toata ce se intampla. Penitenciarele sunt pline de oameni nevinovati in romania. Degeaba spun ca nu sunt vinovati ca nu le asculta nimeni. avocatii sunt sclavii barourilor. mana in mana cu sistemul fraudulos. notarii la fel. am o groaza de experiente cand notarii refuzau sa ia declaratiile scrise.

  staul romania este o societate cu teritoriu comercial scris in constitutie. nu se iau in seama de constitutie, toti se uita cu ochi mari cand zic de un art din constitutie. ei numai lege, lege.

  Eu nu mai sunt in sistem. Nu mai sunt cel din cartea de identitate cu cnp. ce mi s-a atribuit fara voia mea si pe urma sa platesc impozite, taxe, accize. Nu mai, gata.

  Sunt suveran prin nastere folosesc Uniform Comercial Code. :)

 3. Domnule Culian, nu este rusine in mass-media din lumea intreaga.
  Remarc doar ca ziaristii din US of A mentin o impartialitate aparent obiectiva, desi continua sa-l atace pe Presedinte de la inaugurare incoace, pe cind cei din RO provin si se adreseaza mahalalei. Singurele publicatii din RO ce pot/merita citite sunt ‘In linie dreapta’ si ‘Dilema veche’, si ce vine de la Humanitas.
  Altminterea, sa ne auzim cu bine

 4. Urmariti
  Un film Robert Horvath Deva
  Thr Execution
  Despre vechea si noua securitate cu numele schimbat !
  Deschdeti Robert Horvath Deva Blog.
  PS
  Eu si sotia mea reprezantand media japoneza si BBC
  Am fost tinuti la poarta si injurati…..
  Deci au avut noroc
  Culianule !

Lasă un comentariu