Lena Enache, de la modeling la cratiță! Povestea brandului Cozofino, la Golden Hour

Autor: Oana-Medeea Groza

Fost model, proaspătă antreprenoare de succes și fondatoarea brandului Cozofino, Lena Enache a fost invitată în emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, și a vorbit despre afacerea sa și despre viața ei de mamă, cum își împarte timpul pentru toate și care sunt planurile de viitor.

De la model de invidiat, Lena Enache și-a descoperit pasiunea pentru gastronomie și a înființat o afacere proprie, cunoscută sub brandul Cozofino. Tânăra încă mai cochetează cu lumea modeling-ului, dar își dedică majoritatea timpului familiei și afacerii pe care o deține.

Lena Enache mărturisește că a moștenit pasiunea pentru gătit din familie, având-o pe mama sa, o gospodină desăvârșită, drept model de urmat.

„Mă pricep la de toate în bucătărie, dar mi-a plăcut mai mult partea aceasta de cofetărie/patiserie, pentru că pot să-mi las amprenta personală în preparatele pe care le fac. Cred că am reușit asta în cozonacul meu care a devenit faimos!”, spune tânăra antreprenoare.

Cozonacul magic al Lenei Enache are un ingredient secret care îl face să se deosebească dintr-o mie: e făcut cu pasiune! Dar asta nu e tot… Cozonacul este făcut cu cremă de ciocolată, cremă de nuci, sirop de arțar, este însiropat cu vin ars și clienții au acces la acest preparat proaspăt, chiar atunci când este scos din cuptor. Asta clar face diferența! „Totul este proaspăt, ingredientele sunt naturale și nu conține nimic nociv, cum sunt produsele de pe rafturi”, subliniază Lena Enache.

Viața de familie

Lena Enache este soția fotbalistului Gabi Enache cu care are doi copii, o fetiță de 14 ani și un băiețel mai mic. Deși pare că duce tot greul familiei, rămânând singură acasă să aibă grijă de copii și de afacere atunci când soțul ei e plecat, Lena Enache își susține în totalitate iubitul și se bucură pentru reușitele sale. Iar Gabi Enache este la fel! Își ajută mereu soția când e acasă și nu se sfiește să intre în bucătărie să prepare o delicatesă pentru familie!

Sfaturi pentru femeile care aspiră la deschiderea propriei lor afaceri

Lena Enache le sfătuiește pe femeile care vor să meargă pe calea antreprenoriatului să aibă încredere în ele și în ideile lor, să aștepte noi oportunități dacă li se închide o ușă și să fie perseverente.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe noua platformă goldtv.ro

NICI UN COMENTARIU

Lasă un comentariu