HD Hartmann: Controlul social, inventat de occident ca formă de civilizare

Autor: Oana-Medeea Groza

În prima ediție a emisiunii „Dincolo de propagandă” de anul acesta, prezentată de Andrei Gușă la Radio Gold FM, dialogul cu analistul și profilerul H.D. Hartmann s-a axat pe mai multe subiecte de mare importanță, cum ar fi: previziunile apocaliptice lansate de Dmitri Medvedev, care anunță destrămarea UE și război civil în SUA, situația din America și viitorul războiului ruso-ucrainean. Totodată, H.D. Hartmann a făcut dezvăluiri șocante despre noile mijloace de control al populației.

În China se pare că a apărut un nou val devastator de Covid, în presă prezentându-se din ce în ce mai multe cazuri grave ivite de pe o zi pe alta, multe morți și situația critică din spitale care continuă să se agraveze. Acum doi ani, când se extindea pandemia de covid și către vest, întregul Occident s-a baricadat și a introdus măsuri de prevenire a infectărilor, recurgând inclusiv la închiderea granițelor. Acum, când China se confruntă din nou cu o creștere semnificativă a cazurilor de Covid și președintele chinez Xi Jinping a decis să închidă granițele pentru a ține sub control noul val epidemic, occidentalii au sărit ca arși, urlând că asta nu e democrație.

Așa a prezentat analistul H.D. Hartmann dubla măsură pe care o aplică liderii occidentali, subliniind totodată ipocrizia lor. Tot europenii, mai cu seamă Macron și liderii din Italia și alte astfel de state, deși acum trei luni susțineau sus și tare că este împotriva principiilor democratice să închizi granițele unui stat, astăzi impun noi regulamente împotriva turiștilor, în special în cazul celor care vin din China. „Atâta minciună, atâta propagandă falsă are acest Occident nenorocit în el, încât eu mă întreb cum îi mai suportă pământul”, a comentat H.D. Hartmann vădit enervat.

Tot în China este implementat de 10-15 ani „scoring-ul social” și s-a dezvoltat foarte mult în decursul anilor, în special în marile orașe. H.D. Hartmann a numit acest sistem un instrument de control social. Dar se pare că nu doar Republica Populară Chineză, adânc impregnată de comunism, a adoptat un asemenea sistem. Și alte state care pretind a fi democratice aplică aceleași măsuri invazive: „La Londra în acest moment pe un stâlp de curent electric există șase camere de luat vederi, una pentru fiecare stradă și colț de stradă”, a dezvăluit H.D. Hartmann, demonstrând astfel că nu doar în China este un fenomen răspândit acest control al populației.

„Când intri într-un aeroport, practic, până când te sui într-un taxi, chiar și în taxi au camere, până ajungi la hotel ești filmat, după cum s-a calculat, de cinci ori pe secundă de diverse camere și din diverse ‘agenții pentru lupta pentru democrație’”, a explicat analistul, oferind un exemplu clar și concludent. „Ceea ce occidentalii reproșează Chinei ei fac de 50 de ani! Una dintre cele mai cumplite dictaturi a fost Imperiul Britanic. Alte exemple, înainte de nazism, sunt dictatura germană, cea prusacă, cea austro-ungară. Controlul social a fost unul dintre proiectele cele mai scumpe ale Occidentului. Și astăzi ne controlează social!”, a dezvăluit H.D. Hartmann.  

„Mania dictatului social și a dictatului ideii în societate, cum se face astăzi în cazul războiului din Ucraina, este inventată de Occident ca formă de civilizare. Nu este o formă de democrație și a fost un real instrument de forță pentru a civiliza așa-zișii barbari pe care occidentalii îi colonizau, le luau casele, culturile, averile ș.a.m.d.”, a concluzionat H.D. Hartmann.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.

2 COMENTARII

  1. An impressive share, I simply given this onto a colleague who was doing just a little evaluation on this. And he actually purchased me breakfast as a result of I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! However yeah Thnkx for spending the time to debate this, I feel strongly about it and love reading extra on this topic. If attainable, as you turn into experience, would you mind updating your weblog with more particulars? It’s extremely useful for me. Big thumb up for this weblog post!

  2. I抎 have to verify with you here. Which isn’t something I usually do! I get pleasure from studying a publish that can make people think. Additionally, thanks for permitting me to comment!

Lasă un comentariu