Golden Hour cu Jessie:Nicoleta Ghiriș,previziuni pentru luna martie. Apare o nouă boală digestivă?

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour”, prezentată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Nicoleta Ghiriș a oferit predicțiile pentru luna martie din perspectiva zodiacului chinezesc, avertizând asupra posibilelor pericole ce pot apărea anul acesta.

Se pare că anul 2023 este un an cu totul și cu totul special. Este anul celor două primăveri, după cum l-a denumit Nicoleta Ghiriș, ceea ce înseamnă că, potrivit zodiacului chinezesc, se adaugă o lună energetică în plus la fiecare trei ani. Anul acesta este încărcat de o energie dublă a abundenței și a căsătoriei.

Cu toate acestea, astrologul Nicoleta Ghiriș a avertizat că omenirea s-ar putea confrunta cu anumite afecțiuni digestive noi. Totodată, aceasta a explicat că zona de nord-vest a țării este predispusă la accidente, iar de aceea șoferii ar trebui să fie mai precauți și mai prudenți.

Previziuni pentru fiecare zodie în parte

În perioada 20 februarie-20 aprilie, nativul șobolan se confruntă cu o energie a disputei sau este posibil să fie implicat în anumite procese. Nicoleta Ghiriș îi sfătuiește pe nativii acestui semn zodiacal să fie liniștiți și să-și tempereze pornirile de a certa pe cineva. Se recomandă purtarea culorilor de apă și căutarea ajutorului din partea maimuțelor și dragonilor.

Pentru bivoli, perioada următoare poate să aducă diverse câștiguri, atenție însă la posibilele cheltuieli mult prea mari. Se recomandă culorile de apă și asocierea cu nativi din zodia șarpe.

Tigrii sunt guvernați de o energie benefică a succesului, însă există și o serie de atenționări. Pot apărea certuri, în special cu partenerul de viață, de aceea tigrii trebuie să fie mai reținuți și mai echilibrați în relația cu cei din jur. Ajutorul poate veni din partea nativilor mistreț.

Iepurii o duc ceva mai rău în perioada următoare, până pe 20 aprilie, având o energie a succesului destul de redusă și trebuind să se confrunte cu provocări ce pot pune în pericol echilibrul familiei. Atenție și la sănătate! Se recomandă culorile de metal, iar ajutorul poate veni din partea nativului oaie.

Dragonul se va bucura de ajutorul divin în următoarea perioadă! Se recomandă tot culorile de metal, iar ajutorul poate veni din partea maimuței.

Șarpele va avea parte de o energie benefică, atrage ajutorul din toate direcțiile. Nativii bivol vă pot potența și mai mult energia pozitivă de care vă bucurați în următoarea perioadă.

Caii vor avea parte de protecție și pot câștiga bani, dar trebuie să aibă foarte mare grijă la sănătate. Tigrii le vor oferi ajutor atunci când va fi necesar.

Nativii capră sunt predispuși la a învăța sau la a face lucruri noi, dar vor avea parte și de noi relații sau de descoperirea unor noi dimensiuni a celei pe care o au deja. Ajutorul va veni din partea mistrețului luna aceasta.

Maimuța are parte de o activare a energiei de iubire. Totodată, nativii acestei zodii pot participa la cursuri noi și sunt dornici să învețe. Vor fi ajutați de nativul șarpe, prietenul lor secret.

Cocoșii se vor bucura de o energie de multiplicare, dar vor fi provocați să iasă din zona de confort. Pot apărea mici conflicte între generații. Se recomandă culorile de pământ.

Pentru câini, se vor ivi posibile câștiguri. Pe partea de sănătate, câinii trebuie să fie atenți la posibilele accidentări. Ajutorul va veni din partea tigrilor.

Nativii mistreț pot avea parte de anumite câștiguri, atenție însă la eventualele probleme cu membrele.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro

NICI UN COMENTARIU

Lasă un comentariu