Cristian Terran la Golden Hour: Noiembrie deschide poarta dintre tărâmuri. Secretele lumii de dincolo

Autor: Oana-Medeea Groza

Cristian Terran, numerolog și scriitor în domeniul cercetării conspirațiilor, deschide o nouă cale către înțelegerea lumii de dincolo și prezintă semnificațiile pe care le are culoarul eclipselor care are loc între 25 octombrie și 8 noiembrie. Totodată, Cristian Terran dezvăluie ce ne rezervă luna noiembrie. Toate acestea sunt dezvăluite în cadrul emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM.

1 noiembrie deschide poarta dintre lumi!

Încă din moși strămoși lumea știa sau credea că perioada aceasta de tranziție între lunile octombrie și noiembrie deschide o poartă între cele două dimensiuni ale existenței, lumea pământească, materială și lumea de dincolo. „În această perioadă, oamenii pot accesa lumea de dincolo, fără să fie conștienți de asta sau fără să-și dorească acest lucru!”, explică Cristian Terran. Acest moment de tranziție este o ocazie specială care ne permite să luăm legătura cu cei apropiați care, din păcate, nu mai sunt printre noi și să le arătăm că nu i-am uitat.

Noiembrie – „întunericul dinaintea zorilor”

Luna noiembrie, odată cu schimbările fizice pe care le aduce (ziua scade, noaptea crește), ne afectează la nivel emoțional. Este ca și cum ne-am afla noi înșine într-o stare de așteptare și de tranziție spre luna decembrie, o lună luminoasă și împodobită de o atmosferă magică. Până atunci, putem fi predispuși la a experimenta sentimente negative și anxietate. Părem a ne scufunda în întuneric, ceea ce ne forțează să ne confruntăm cu fel de fel de încercări și provocări ale vieții.

„În noiembrie trebuie să ne ferim de orgoliu! În plus, vor apărea fel de fel de evenimente care vor părea reale, dar care de fapt sunt o iluzie sau o minciună. Se recomandă multă grijă la ceea ce facem în plan financiar!”, avertizează Cristian Terran.

Noiembrie este o lună foarte puternică și va scoate din oameni manifestări asemănătoare. Cristian Terran anunță că e posibil să asistăm la declarații de forță ale tuturor taberelor, vom avea de-a face cu tendințe de destrămare ale anumitor uniuni sau parteneriate. Se va da o luptă acerbă în urma căreia se va decide cine are puterea și cine conduce la nivel global.

România în 2023

Cristian Terran consideră că România va avea parte de noi parteneriate în anul 2023, însă se pare că noul an vine și cu noi provocări în ceea ce privește relațiile. Atenția va trebui să fie centrată către familie, către partener și către menținerea bunăstării.

Culoarul eclipselor – ce este și cum ne va influența?

Culoarul eclipselor reprezintă intervalul cuprins între două eclipse. Această perioadă este un prilej bun pentru a ne pregăti pentru noi începuturi și pentru a ne curăța sau purifica de toată povara acumulată din trecut. Cristian Terran recomandă ca până pe data de 8 noiembrie să fim atenți la ce spunem și cum spunem, la gândurile noastre și la caracterul nostru pentru a vedea ce putem îmbunătăți.

Accesarea lumii de dincolo

Întrebat despre ce se întâmplă cu noi când trecem în neființă, Cristian Terran asociază procesul de după moarte cu somnul. „Atunci când dormim, în anumite condiții, corpul nostru astral poate pătrunde în domeniul astral și călătorește sau face tot felul de alte lucruri, se întâlnește cu alte suflete. Noi, însă, nu ne amintim nimic sau aproape nimic”, explică Cristian Terran. „Când murim, pentru fiecare individ experiența este diferită, în funcție de cât de atașat a fost de lumea materială. Astralul inferior este prima treaptă la care ajungem după ce părăsim lumea materială. Atunci, sufletul conștientizează ce i s-a întâmplat”, adaugă Cristian Terran.

Spiritismul, originar din Franța secolului XIX, este foarte la modă, însă nu poate fi făcut de oricine, pentru că este totuși nevoie de o inițiere. Atunci când cineva vrea să invoce spiritul cuiva drag care a murit, nu face nimic altceva decât să amestece două lumi incompatibile. În plus, la ceremonia de înmormântare, Cristian Terran sugerează că obiceiul bocitoarelor are un impact destul de negativ asupra spiritului care părăsește lumea materială, pentru că-l influențează și-l bulversează. Cu cât un spirit e mai afectat de durerea celor din jur și cu cât este mai atașat de lumea pe care o părăsește, cu atât îi va fi mai greu să treacă de etapa astralului inferior.

Oamenii trebuie să învețe să nu creeze atașamente durabile față de obiecte sau de lucruri materiale, pentru că atunci le va fi mai greu să acceseze astralul superior după moarte. Astralul superior este tărâmul spiritelor bune.

Spiritele blocate între lumi sunt fantomele pe care le știm cu toții din tradiție. Cu cât un suflet acceptă mai greu ideea că a murit, cu atât mai mult va rătăci între lumi sub formă de fantasmă. Cristian Terran spune că fantomele chiar pot fi văzute, cel puțin unele dintre ele, însă aparițiile lor sunt mult mai comune în afara orașelor, departe de aglomerație și de câmpurile electromagnetice. Spiritele nu ne pot face rău, însă mintea noastră are tendința să producă automat o teamă intensă și nejustificată care ne determină să ne ferim de ele.

Viața terestră – omul este co-creator

Deși tărâmul spiritelor este fascinant, viața noastră este aici și acum, așa că ar trebui să ne concentrăm pe ce putem crea în timpul care ne-a fost dat și pe a trăi cât se poate de armonios și de frumos. Cu toate acestea, Cristian Terran ne sfătuiește să nu uităm să ne rugăm pentru cei din familia noastră care au murit, pentru că așa îi ajutăm să acceadă spre treptele astrale superioare. Așa ne putem păstra contactul cu lumea de dincolo și, în același timp, putem avea grijă de noi în prezent și putem croi cursul propriei vieți în deplină împăcare cu sinele și cu restul entităților cu care interacționăm.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe noua platformă goldtv.ro

NICI UN COMENTARIU

Lasă un comentariu