Comaroni: FLURONA este scoasă pe piață ca să se poată impune vaccinul bivalent. Rușine să le fie celor ce manipulează în continuare!

Autor: Oana-Medeea Groza

Ediția de astăzi a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, s-a concentrat asupra subiectului referitor la falsa pandemie de Covid-19 și au fost dezvăluite detalii șocante despre vaccin și despre (in)eficiența sa, dar și despre noile tactici de manipulare pentru a se promova un nou ser experimental, vaccinul bivalent folosit în cazul Fluronei.

Toți românii, fie ei vaccinați sau nevaccinați, au întâmpinat cu tristețe și cu o reală compasiune vestea de ieri conform căreia nocivitatea vaccinului a fost demonstrată științific în România. Încă din anii trecuți, câțiva jurnaliști, printre care Cozmin Gușă, Bogdan Comaroni, Iosefina Pascal, Dana Budeanu și alți câțiva, au pus la îndoială veridicitatea pandemiei, afirmând că ar putea fi vorba despre un plan orchestrat din umbră pentru a putea fi îndeplinite anumite interese geopolitice. Iată că acum apar din ce în ce mai multe dovezi care atestă ceea ce se spunea chiar de anul trecut la Gold FM, după ce jurnaliștii care au avut curajul să spună lucrurilor pe nume au fost amendați cu sume uriașe pentru ‘delictul’ de a spune adevărul.

Din punct de vedere moral, alți jurnaliști din breaslă s-au făcut de râs din două mari motive: o dată pentru că nu îi asculta lumea (românii în general nefiind de acord cu vaccinarea) și o dată pentru că s-au decredibilizat, bătându-și joc de meseria lor și lăsându-se mituiți. Aceiași ‘jurnaliști’ se prezintă astfel la televizor, întorși la 180 de grade, și vor să isterizeze lumea, explicând care sunt efectele adverse grave ale vaccinului.

Despre aceste efecte adverse ale vaccinului se pare că s-a aflat cumva întâmplător, odată ce Bogdan Oprea, fost consilier al lui Băsescu și fost purtător de cuvânt din partea Ministerului Sănătății, a dat peste un raport al centrului de vaccinare, un document dosit și ascuns bine. Întâmplător sau plasat de SRI în brațele lui Oprea, documentul acela dezvăluie detalii înspăimântătoare despre vaccin și despre efectele adverse pe care acesta le are. „Oprea a luat documentul, l-a disecat, a explicat care sunt cazurile adverse. S-a aflat că doar 47% dintre români s-au vaccinat cu o doză și, pe măsură ce te duci spre numărul de două, trei sau patru doze, sunt din ce în ce mai puțini vaccinați”, a dezvăluit Bogdan Comaroni.

Tot jurnalistul a explicat în cadrul emisiunii că, în realitate, românii nu au fost prostiți de această campanie de promovare a vaccinului minune, procentul real de români care s-au vaccinat complet fiind de doar 25-30% (în timp ce oficialii susțineau că s-a depășit pragul de 50-60%). Se încearcă un soi de mușamalizare a mușamalizării, după cum a declarat Bogdan Comaroni. Este foarte grav ce se întâmplă, pentru că sunt 41 de mii de cazuri de români care au avut efecte adverse mai mult sau mai puțin grave, raportate din punct de vedere medical. Dacă luăm în calcul și cazurile neraportate oficial, românii sunt afectați de efectele adverse într-un număr de 10 ori mai mare. Deci este posibil să existe între 400 și 500 de mii de români care au efecte adverse mai mult sau mai puțin grave suferite din cauza vaccinului.

Spre finalul emisiunii, jurnalistul Bogdan Comaroni a subliniat un detaliu pe care cu siguranță nu l-a observat prea multă lume, și anume că se încearcă o nouă manipulare prin propulsarea unui vaccin făcut tot cu tehnologia ARN care ar fi (cică) eficient pentru Flurona, adică virusul Covid combinat cu gripă: „Peste tot, pe toate canalele, ne înnebunesc ăștia cu vaccinul antigripal și cu vaccinul bivalent. Peste tot apare Flurona, combinația între Covid și gripă, și vorbesc oficialii despre ea. E foarte ciudată coincidența! Exact când promovezi vaccinul bivalent, atunci apare și Flurona. Tiparul e același! Flurona e parte din manipularea care să-i facă pe oameni să se vaccineze cu noul vaccin!”. Când a apărut Covid, OMS-ul a ieșit public cu declarații ca să liniștească populația, însă acesta era doar calmul de dinaintea furtunii. Bogdan Comaroni a sugerat că algoritmul pare să fie același și în cazul Fluronei.

Concluzia este că promotorii acestui masacru trebuie să plătească cu vârf și îndesat, de la Iohannis, la jurnaliștii care au făcut pact cu diavolul și până la medicii și celelalte cadre avizate din domeniul medical care au permis ca aceste crime să aibă loc. Oamenii să se aștepte și la alte manipulări de acest tip și să se înarmeze cu răbdare și cu înțelepciune, pentru că doar dacă se informează din surse sigure vor putea ține piept vremurilor ce vin.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro

1 COMENTARIU

Lasă un comentariu