Carmen Harra la masă cu Donald Trump! A făcut-o să plângă: „Cine ești tu să stai cu mine?!”

 Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul celei mai recente ediții a emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, prezentată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Carmen Harra a făcut în premieră dezvăluiri șocante despre relația sa cu Donald Trump! Ce ascunde președintele american și de ce și-a pierdut urmăritorii? Toate acestea sunt scoase la iveală de Carmen Harra, care prevede ce se va întâmpla la următoarele alegeri americane!

Previziuni despre viitoarele alegeri americane – colapsul lui Donald Trump

Carmen Harra a comentat pe marginea unui subiect de actualitate: alegerile americane, despre care ea susține că nu au fost fraudate. După cum bine se știe deja, săptămânile trecute au avut loc alegerile de midterm în SUA care s-au soldat cu un rezultat destul de neașteptat. Trump a fost principalul pierzător și Carmen Harra afirmă că ghinionul său nu se oprește aici: „În nici un caz Trump nu o să ajungă să conducă! Nu e fit pentru a fi lider și nu trebuia să ajungă președinte în niciun caz! A ajuns prin sfori trase tot de ruși, pentru că lor le convenea să-l aibă pe Trump la putere”. Republicanii au pierdut în Senat pentru că promovează legea legată de interzicerea avortului, lucru complet scandalos pentru că, așa cum spune și Carmen Harra, oamenii au dreptul să facă ce vor ei cu viața și cu corpul lor.

În tabăra republicanilor, prinde din ce în ce mai mult avânt Ron DeSantis, actualul guvernator al Floridei. Carmen Harra se declară susținătoarea lui DeSantis, motivându-și credința prin faptul că DeSantis pare să aibă foarte mult potențial, este un politician tânăr, un familist și un om cu capul pe umeri. Deși nu se poate pune problema unei comparații între DeSantis și Trump, pentru că diferențele sunt mai mult decât evidente, Carmen Harra ține să menționeze că guvernatorul Floridei nu are deformările de personalitate ale lui Trump.

Întreaga lume este familiară cu faptul că Donald Trump este o figură foarte controversată, apreciat de unii, dar urât în totalitate de alții. „Trump este un narcisist malign, care nu suportă să nu faci ca el, și este extrem de răzbunător”, declară Carmen Harra, demonstrând astfel că Trump are un caracter urât.

Un exemplu care susține afirmația lui Carmen Harra este atitudinea batjocoritoare a lui Trump față de Nancy Pelosi. „Eu o cunosc pe Nancy Pelosi foarte bine. E o femeie frumoasă, o femeie de bun simț, chiar dacă a mai făcut greșeli. Să-ți bați joc de o femeie de 80 și ceva de ani… când și tu te îndrepți spre 80 de ani… e prea meschin”, zice Carmen Harra, arătând astfel ceea ce pare a fi latura misogină a lui Donald Trump.

Carmen Harra mărturisește că l-a cunoscut personal pe Donald Trump și întâlnirea cu el i-a lăsat un gust amar. Carmen Harra a avut ocazia să stea la masă cu președintele american, însă a fost complet șocată de comportamentul său execrabil. Aceasta mărturisește că s-a simțit umilită de atitudinea lui Trump față de ea, pentru că președintele o privea de sus și i s-a adresat nepoliticos: „Mi-a spus: ‘Cine ești tu? Cine ești tu să stai cu mine la masă?!‘ pentru că nu eram genul lui”, dezvăluie vedeta. Carmen Harra a avut curajul să-l confrunte direct: „I-am spus: ‘ești un caracter mic!‘”.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro

NICI UN COMENTARIU

Lasă un comentariu