Bianca Andreescu la US Open 2022: Interviu după turul 3

Bianca Andreescu, câștigătoarea US Open în anul 2019, a pierdut în fața Carolinei Garcia la US Open 2022. Carolina Garcia a avut un parcurs incredibil în ultima perioadă și amintim aici câștigarea turneului de la Cincinnati. Meciul dintre Bianca Andreescu și Caroline Garcia s-a finalizat într-o oră și jumătate, scorul final fiind 6-3, 6-2 în favoarea Carolinei. Grigore Culian nu a ratat momentul și i-a luat un interviu Biancăi Andreescu.

Bianca Andreescu s-a luptat cât a putut de bine în teren, însă Caroline Garcia a jucat fără cusur și a înfrânt-o. Bianca Andreescu privește însă cu optimism spre viitor și crede în șansa ei de câștig la viitoarele turnee.

Bianca Andreescu a urmărit și parcursul altor colegi din breaslă și menționează că preferata ei este Serena Williams, însă dacă aceasta nu reușește să câștige, o susține și pe Caroline Garcia, tenismenă cu șanse mari de triumf.

La băieți, Bianca Andreescu spune că Jack Draper are niște performanțe frumoase și că îi urmărește parcursul la US Open. Cu toate acestea, tenismena canadiană crede în șansele mari de câștig ale lui Rafael Nadal sau ale lui Matteo Berrenttini.

Spre final, Bianca Andreescu le mulțumește tuturor celor care îi sunt alături la fiecare meci și mărturisește că susținerea românilor îi oferă multă motivație și inspirație să joace cât mai bine.

NICI UN COMENTARIU

Lasă un comentariu