Aurelian Temișan la Golden Hour cu Jessie: despre iubirea de artă, de frumos și de oameni

Autor: Oana-Medeea Groza

Aurelian Temișan, cântăreț îndrăgit de publicul larg, actor talentat și om cu o pasiune extraordinară pentru scenă și pentru frumos, a fost invitat în emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, prezentată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, și a vorbit cu mult rafinament despre noile sale proiecte, printre care se numără lansarea unei noi piese de teatru și susținerea unui concert deosebit, despre tendințele din lumea muzicală și despre pasiunea pentru jocul din scenă.

Pe data de 21 noiembrie, Aurelian Temișan va ține un concert de excepție chiar la Teatrul Național București, spectacol intitulat „Iubire de NOIembrie”. Concertul va cuprinde piese din repertoriile marilor compozitori și muzicieni români, de aici și numele spectacolului care vrea să redea iubirea pentru muzica născută în România, pentru esența de frumos pe care o emană melodiile anilor ’60 și nu numai și iubirea pentru poporul român. Aurelian Temișan își propune să îmbine melodiile frumoase cu istoria muzicii românești, invitând la concert mari artiști sau compozitori care să le reamintească tuturor de muzica de altădată.

Industria muzicală din România

În România, artiștii care chiar au talent și care emană căldură și bucurie prin piesele lor nu mai au loc pe radio din cauza pseudo-cântăreților deveniți populari peste noapte. Aurelian Temișan menționează că sunt atât de mulți artiști foarte buni care stau deoparte din prea mult bun simț.

„Când aud vorba aia cu ‘nu e target-ul postului‘ efectiv mă scârbesc. Target-ul postului e cel pe care-l stabilești tu! Eu nu cred că dacă vreun post de radio difuzează o piesă de-a Angelei Similea, un artist de referință al muzicii românești, vine vreun ascultător să-l înjure sau să amenințe că nu mai ascultă niciodată respectivul post de radio”, declară contrariat Aurelian Temișan.

Noile proiecte ale lui Aurelian Temișan

Artistul și-a propus să scoată noi piese din repertoriul muzicii de petrecere pentru a-și încânta publicul și promite chiar să facă un concert cu toate melodiile pe care le va compune în acest album. În ceea ce privește cariera în teatru a artistului, pe lângă piesele deja consacrate lansate de Compania Concordia, printre care se numără „Eu te cred, dar tu mă minți” și „Divorțul anului”, va urma, în noiembrie, avanpremiera mult așteptatei piese „O noapte furtunoasă”.

Secretul unei familii fericite

Deși nu există o rețetă perfectă pentru o căsnicie fericită, Aurelian Temișan se ghidează după următorul principiu: „Trebuie să existe respect și trebuie să-l iei pe omul de lângă tine așa cum este el, nu așa cum ți-ai dori tu ca el să fie”. Cât despre copilul soților Aurelian Temișan și Monica Davidescu, previzibil sau nu, artistul dezvăluie că fiica sa a moștenit dragostea pentru scenă și pentru teatru, dar încă este destul de emotivă. Artistul spune că nu o va forța să urmeze o carieră artistică, dar dacă ea își va dori asta, va fi susținută de către părinți, Aurelian Temișan și Monica Davidescu având toate ingredientele necesare pentru a face din fiica lor un star al teatrului.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro

1 COMENTARIU

  1. Once I initially commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any manner you can remove me from that service? Thanks!

Lasă un comentariu