Astrolog Camelia Pătrășcanu la Golden Hour cu Jessie: Previziuni pentru 2023 la capitolul dragoste

Autor: Oana-Medeea Groza

Într-o ediție specială a emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, de Ziua Îndrăgostiților, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat ce ne rezervă astrele în anul 2023 din punctul de vedere al iubirii, oferind previziuni specifice pentru fiecare zodie în parte.

Se pare că anul 2023 este un an al încercărilor în planul iubirii, pentru că la începutul verii, între lunile mai și iulie, axa iubirii, creativității și a dezinvolturii este puternic încercată. Până la vară, lunile martie și aprilie vor accentua ideea de patimă, de patos. Lunile de vară vor aduce la suprafață noi frământări ce țin de ideea de libertate. Gelozia, orgoliul și simțul posesivității vor fi mai puternice în acea perioadă. Camelia Pătrășcanu a recomandat ca pentru a trece cu bine de această perioadă ceva mai tensionată, cuplurile să încerce experiențe noi: să meargă într-un loc pe care nu l-au văzut, să deguste preparate noi sau să găsească noi activități pe care să le facă împreună.

La finalul lunii august, Marte se instalează în Balanță și rămâne acolo până la mijlocul lunii octombrie. În această perioadă iar vom avea de-a face cu o punere în dificultate a relațiilor în general, însă mai mult în arii ce țin de lege, de justiție, potrivit avertizărilor Cameliei Pătrășcanu. Vom fi testați pentru a se vedea dacă reușim să ducem până la capăt anumite angajamente sau responsabilități pe care ni le-am asumat. Luna noiembrie poate aduce la suprafață anumite frustrări neîmpărtășite.

2023, capitolul Dragoste

Berbecii vor fi îndrăzneți lunile următoare și vor spune verde în față ce își doresc de la relațiile lor. În lunile de vară, orgoliile și geloziile sunt mai accentuate. Pentru a cuceri, berbecii vor cădea în capcana de a face gesturi mult prea mari sau prea riscante. În perioada toamnei, vor apărea tensiuni legate de scopurile pe care le au sau nu în comun cu partenerii.

Pentru tauri, perioada martie-aprilie va fi foarte importantă, iar anul 2023 va reprezenta pentru ei o perioadă a iubirii de sine. În lunile de vară pot apărea tensiuni mari în ceea ce privește responsabilitățile, dar și sentimentul de siguranță în relație.

Pentru zodia gemeni, primăvara va fi o perioadă destul de delicată, întrucât gemenii vor avea foarte multe de vindecat și de reparat. Atenție și la aspectul financiar în cadrul relației. În lunile iunie și iulie se vor pune sub lupă aspecte ce țin de credințe, convingeri și principii de viață. În septembrie-octombrie, gemenii vor analiza foarte profund dacă depun poate prea mult efort în relația pe care o au și nu primesc nimic la schimb.

Pentru raci, lunile de primăvară vor activa un interes neașteptat pentru prietenii sau apropiații partenerului de viață. Unii își vor da seama că nu își cunosc partenerul și se vor întreba cum de l-au lăsat pe acesta să se îndepărteze sau să se simtă singur, cum de nu au fost prezenți. Vor apărea și discuții despre bani, iar racii vor simți că au nevoie de susținere pentru a realiza anumite proiecte. În lunile iunie-iulie, racii vor avea parte de experiențe inedite.

Pentru lei, lunile martie și aprilie subliniază rolul și imaginea pe care le au în cadrul relației. Pot apărea o serie de schimbări ce țin de viață în general, incluzând aici și casa sau cariera. Perioada verii le va aduce o profundă stare de neliniște sau agitație.

Fecioarele vor fi preocupate în următoarea perioadă de schimbările pe care vor să le facă și de țelurile pe care le au. Acum vor putea să-și revizuiască principiile de viață și să-și constituie un nou set de valori pe care să le respecte cu strictețe. Lunile de vară ar putea aduce o conștientizare a faptului că s-au pierdut pe ele însele în relație dintr-o dorință prea mare de a avea experiențe comune cu partenerul. Lunile de toamnă le vor pune pe fecioare față în față cu adevărul.

Pentru balanțe, primăvara este marcată de un mare interes pentru a reaprinde flacăra iubirii în cadrul relației. Cei singuri vor face schimbări care cu siguranță vor atrage atenția.

Pentru scorpion, primăvara este plină de efort în relații și nativii din această zodie vor fi preocupați de a îndepărta ceea ce este toxic în cadrul relațiilor. Vara, preocupările scorpionilor se vor muta către a obține respect și putere.

Săgetătorii vor avea parte de multă pasiune și de experiențe inedite primăvara aceasta, urmând ca spre finalul anului să se concentreze asupra susținerii partenerilor în ceea ce vor să realizeze.

Pentru capricorn, lunile martie și aprilie vor aduce o preocupare pentru casă și cămin, pentru siguranță. Vara va fi despre descoperirea scopurilor pe care le au în comun cu partenerul. La final de an, capricornii se vor apleca asupra deciziei de a avea sau nu un copil.

Vărsătorii vor avea parte de o primăvară foarte frumoasă, presărată cu noi planuri și călătorii. Sunt preocupați de felul în care arată și vor să impresioneze.

Pentru pești, primăvara accentuează calitățile personale și atuurile fizice. Poate apărea dorința de a se transforma sau de a se reinventa. La începutul verii vor avea nevoie de toată susținerea celor apropiați pentru a duce la bun sfârșit anumite angajamente. Toamna îi va face să reflecteze la viitor.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro

NICI UN COMENTARIU

Lasă un comentariu