Analiza energiei feminine și masculine din punct de vedere numerologic

Autor: Oana-Medeea Groza

Ramona Tiepac la Golden Hour cu Jessie: Cum se analizează energia feminină și masculină din punct de vedere numerologic?

Anul 2023 ne provoacă pe toți să ne explorăm și să ne folosim la potențial maxim talentele, dar nu oricum, ci în funcție de energia masculină sau feminină care ne înconjoară. De aceea, în emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, numerologul Ramona Tiepac a abordat subiectul legat de cum ne influențează energia feminină sau masculină viața, destăinuind cum am putea să analizăm această energie din punct de vedere numerologic.

O capcană în care tind să cadă majoritatea femeilor din societatea noastră modernă este însușirea masculinității prin afirmații de tipul: „eu mut munții din loc”, „eu pot să le fac pe toate”, trăgând astfel de ele și uitând, practic, să mai fie cu adevărat feminine. Luna martie este un bun prilej pentru ca femeile să își însușească vibrația frumosului, a florilor și a gingășiei acestora. Scopul este să găsim un echilibru între energia masculină și cea feminină și să le lăsăm să coexiste în armonie în interiorul nostru.

Ramona Tiepac a dezvăluit că energia feminină este direct conectată la energia apei și a pământului, în timp ce energia masculină este conectată la energia focului și a vântului. Feminitatea este guvernată de cifrele pare: 2, 4, 6 și 8, iar masculinitatea este guvernată de cifrele impare: 1, 3, 5, 7 și 9. Putem analiza data de naștere a fiecăruia pentru a vedea spre ce înclină mai mult balanța; dacă sunt mai multe cifre pare, înseamnă că există o energie feminină mai pregnantă, iar dacă sunt mai multe cifre impare, atunci masculinitatea este dominantă. 2 și 6 reprezintă vibrația apei, 4 și 8 vorbesc despre îndeplinirea pământului, 1, 5 și 9 reprezintă focul, iar 3 și 7 reprezintă aerul.

Pentru a vă calcula matricea psiho-energo-informațională, urmăriți pașii prezentați aici:

Persoanele care au vibrația interioară 1 au nevoie să-și însușească focul interior, combinat cu talentul personal care este vibrația anului acestuia (guvernat de cifra 7). Cei care au vibrația interioară 2 trebuie să se concentreze asupra comunicării, în special cu sinele. Cei care au vibrația interioară 3 sunt într-o continuă cercetare și procesare de informații, dar sunt și oameni de acțiune care au nevoie să creeze. Persoanele guvernate de cifra 4 au un talent înnăscut în a construi. Cifra 5 vorbește despre stima de sine, despre încredere și despre capacitatea de a îmbrățișa schimbarea. Oamenii născuți sub vibrația cifrei 6 au misiunea de a crea totul în armonie și în conformitate cu ideea de frumos. Cifra 7 este o cifră spirituală care face aluzie la înțelepciune. Cifra 8 exprimă putere, iar 9 vorbește despre transformări.

Aceste matrice energetice sunt foarte importante și pentru a ne putea găsi echilibrul căminului și al familiei. Vă puteți calcula matricea dvs. și partenerului pentru a vă da seama cine trebuie să etaleze mai mult latura feminină și cine latura masculină.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro

NICI UN COMENTARIU

Lasă un comentariu