Acuzarea lui Pițurcă este numărul iluzioniștilor din justiție care-i acoperă pe adevărații vinovați: Ciucă, Orban și Popescu-Energie

Autor: Oana-Medeea Groza

Victor Pițurcă a fost recent arestat din cauza unor afaceri ilegale desfășurate în pandemie care acum se întorc împotriva lui. Se pare că Pițurcă își distribuie și copiii în roluri cel puțin nefericite, fiul lui, Alex Pițurcă, fiind urmărit penal. „Scandalul ăsta este vârful marelui iceberg de dosare de corupție care-l implică pe Pițurcă”, a afirmat Cozmin Gușă în emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Radio Gold FM, provocându-l pe jurnalistul Ion Spânu să realizeze o radiografie a afacerilor ilegale din pandemie.

„Pasiunea lui Victor Pițurcă pentru bani este ultra-cunoscută, dar în această poveste în care este implicat la DNA îl consider nevinovat”, a declarat Ion Spânu ca răspuns. Jurnalistul și-a argumentat raționamentul, explicând că „Pițurcă a fost doar un pion folosit pentru notorietatea sa tocmai pentru a atrage toate televiziunile la poarta DNA-ului, într-un soi de antrenament pentru ceea ce DNA este pregătit să facă în acest an pre-electoral”.

Dosarul în cauză este foarte stufos și deosebit de complex. Ion Spânu este de părere că ancheta ar fi trebuit să înceapă în primul rând cu guvernanții în funcție la acea vreme, de la Ministrul Apărării (Nicolae Ciucă), la Ministrul Economiei (Virgil Popescu) și până premierul Ludovic Orban. Așadar, totul s-a făcut cu buna știință a miniștrilor. „Cineva a avut nevoie de bani; ca să nu ia din banii publici, a luat de la un privat, în așa fel încât să rostogolească banii, fiind apoi decontați din bugetul Ministerului Apărării. Totul a devenit infracțiune când au decontat banii din bugetul Ministerului Apărării!”, a semnalat Ion Spânu. Cât timp oamenii erau închiși în case, politrucii făceau afaceri de miliarde! Aceiași politruci aveau oameni puși să întocmească liste negre cu „antivacciniști” tocmai de teama de a nu fi deconspirați.

Procurorul Moța, învățăcelul Laurei Codruța Kovesi, pare să ocolească în mod voit adevărații vinovați și nu este prima oară când face astfel de lucruri. Un alt indiciu care arată că procurorii sunt mână în mână cu făptașii este faptul că, în dosarul măștilor expirate în valoare de 130 de milioane de euro, procurorul de caz a dat ordinul sechestrării măștilor, în loc ca acestea să fie trimise retur pentru a se recupera măcar o parte din banii cheltuiți inutil.

Acuzarea lui Victor Pițurcă este doar o modalitate de a distrage atenția de la adevărații vinovați, actualul premier, plagiatorul Nicolae Ciucă, detestatul Popescu Energie și LuCovid. Iar totul este mușamalizat în mod intenționat de către procurori.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro

NICI UN COMENTARIU

Lasă un comentariu