„Cartea lui Bill Gates, de căpătâi pentru Ministerul Mondial al Sănătății” – B. Comaroni

Autor: Adrian Lambru

Redactorul-șef de la Ziua News, Bogdan Comaroni, a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Cartea lui Bill Gates, <How to Prevent the Next Pandemic> (Cum să prevenim viitoarele pandemii n.r.), va fi o carte de căpătâi pentru Ministerul Mondial al Sănătății”.

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, lansează miercuri, 4 mai, noua sa carte „How to Prevent the Next Pandemic” în care vorbește despre riscul ca în viitor să avem parte de noi pandemii. Ar exista șansa, „cu mult peste cinci procente”, ca ceva mai transmisibil și mai fatal decât Covid-19 să apară în anii următori. Gates sfătuiește guvernele din întreaga lume să investească într-o echipă de epidemiologi și modelatori de computer pentru a ajuta la identificarea acestor posibile crize sanitare.

Bogdan Comaroni susține că Bill Gates ar avea deja planuri bine stabilite, fiind principalul fondator al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), instituție pe care jurnalistul o numește „Ministerul Global al Sănătății”. „OMS-ul strânge deja fondurile de la țările lumii pentru gestionarea viitoarei pandemii” – a adăugat Comaroni. „Ceea ce este foarte grav este că vorbim aici despre banii cetățenilor simpli. De foarte mult timp, afacerile acestea ale șefilor lumii nu mai sunt ascunse, toate se fac pe față”.

Gates a afirmat că inițiativa globală de răspuns și mobilizare la epidemii ar trebui gestionată numai de OMS care ar fi, în concepția sa, singurul organism capabil să construiască și să gestioneze echipa de experți „de top” la un cost de aproximativ 1 miliard de dolari pe an.

Chiar dacă pandemia de Covid-19 nu mai reprezintă problema numărul 1 în majoritatea statelor lumii, Organizația Mondială a Sănătății nu a anunțat încă sfârșitul acestei perioade. „Asta pentru că șeful lor, Bill Gates, nu a dat ordinul, căci el deja pregătește o nouă pandemie globală, pe care OMS o va gestiona la îndrumarea și după regulile lui. Iar totul se face în văzul tuturor și pe banii noștri” – susține redactorul de la ZiuaNews

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.

NICI UN COMENTARIU

Lasă un comentariu