Anca Dimancea Golden Hour cu Jessie: Predispoziții chinezești pentru fiecare zodie (aprilie 2023)

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Anca Dimancea, specialist în feng shui și astrologie chineză, a dezvăluit care sunt tendințele primăverii anului 2023.

Pe data de 21 martie a fost lună nouă din punct de vedere astronomic, ceea ce influențează automat și aspectele ce țin de astrologie. Pășim într-o lună de iepure, fapt ce marchează mijlocul primăverii, însă avem de-a face cu o prelungire a primăverii astrologice până pe data de 19 mai și cu dublarea lunii de iepure. Steaua/energia lunară se repetă din luna precedentă, ceea ce înseamnă că anumite evenimente ce s-au petrecut în cursul lunii trecute se pot petrece din nou în această lună nouă. În loc să intrăm în lună de dragon odată cu atingerea datei de 21 martie, iată că pășim într-o nouă lună de iepure.

Luna în care am intrat va fi ușor deranjantă pentru anumite zodii din cauza prezenței foarte intense a iepurelui în viețile noastre. Totodată, din cauză că diagrama anului este dezechilibrată, lipsind elementele de pământ și de metal, deci lipsind resursele și puterea, s-ar putea să ne confruntăm cu mici obstacole. Însă, important este că feng shui-ul are puterea de a ne reechilibra și de a ne aduce pe drumul cel bun.

Predispozițiile lunare pentru fiecare zodie în parte – 21 martie-20 aprilie (Lună Nouă Iepure)

Pentru șobolan, această lună este încărcată de penalizări, în special pe zona de sănătate, după cum a avertizat Anca Dimancea. Mare grijă la sănătatea și la comunicare! Având în vedere că șobolanii sunt guvernați de steaua a3-a a certurilor, proceselor și a comunicării defectuoase, sunt predispuși la a se enerva mai ușor, la a avea un nivel de toleranță mai scăzut sau pot chiar ei să nu fie înțeleși de cei din jur. Înarmați-vă cu răbdare!

Bivolul are parte de o lună foarte benefică, de care ar trebui să profite la maximum, atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere financiar! Bivolii sunt foarte bine aspectați, pentru că au idei și sunt și ajutați sau sprijiniți de către cei din jur. Acum este momentul să facă schimbarea pe care și-o doreau de mult. Luna următoare, în schimb, va fi ceva mai complicată pentru ei și fără prea multă energie.

Și pentru tigru va fi o lună bună, cu multă dragoste și împlinire în planul iubirii. Tigrii sunt bine aspectați și pe plan profesional. Energia pe care le-o aduce iepurele îi ajută să crească și să se dezvolte. Profitați la maximum de această lună, pentru că după 20 aprilie s-ar putea să urmeze o perioadă ceva mai neplăcută.

Iepurele este vedeta anului, însă s-ar putea să aibă parte și de mici impedimente tocmai din cauză că prezenta energiei de iepure este mult prea pregnantă. Atenție la eventualele probleme cu articulațiile, cu oasele și musculatura. Există o energie a distrugerilor care vă predispune la accidentări. Atenție și în planul profesional: lăsați deoparte pretențiile prea mari și nu îi solicitați pe cei din jur prea mult.

Pentru dragon, următoarea lună este presărată cu provocări din partea dușmanului ascuns. Ascultați-vă intuiția pentru a vă feri de problemele ce v-ar putea apărea în cale. Atenție la afecțiunile ce atacă plămânii și la alergii!

Nativii șarpe vor avea parte, la rândul lor, de provocări în această lună nouă, însă acest lucru îi va ambiționa. Vor avea parte de inspirație și vor reuși să rezolve rapid sarcinile primite la locul de muncă. În unele zile favorabile, asumarea unui risc v-ar putea aduce câștiguri nebănuite. Atenție la intervalul de ore ale mistrețului, cuprins între 21:00 și 24:00, pentru că pot apărea accidente.

Deși calul are parte de un an bun per total, luna aceasta va fi ceva mai slabă din punct de vedere energetic, pentru că nativii cal vor fi nevoiți să se confrunte cu o energie a bolilor. Vor fi mai obosiți și mai apatici. Cu toate acestea, vor avea succes din punct de vedere financiar și profesional.

Oaia va avea parte de o lună fabuloasă! Vor avea succes în proiectele pe care vor să le întreprindă și karma se va revanșa față de ei și pentru ceea ce nu le-a mers prea bine până în luna martie. Este o lună benefică și pentru relații și familie, iar cuplurile care își doresc acest lucru vor putea să conceapă un copil.

Maimuța va avea, de asemenea, o lună bine aspectată, însă pot apărea solicitări sau schimbări neașteptate la locul de muncă. Nu ar trebui să se sperie de propunerile neașteptate, ci ar trebui să se bucure de oportunitate și să profite de șansa pe care au primit-o. Aveți parte și de o energie benefică a învățăturii, deci este momentul să vă extindeți cunoașterea.

Nativii cocoș pășesc într-o lună de ciocniri și au parte și de o energie a multiplicării care le va accentua zilele favorabile sau pe cele nefavorabile. Problemele de sănătate și schimbările de la locul de muncă vă vor da mici bătăi de cap.

Pentru nativii câine și nativii mistreț este cea mai frumoasă lună din an, cu o energie extrem de favorabilă. Sunt guvernați de steaua prosperității, iar acest lucru le va aduce multiple beneficii, ajutor neașteptat, dar atenție să nu vă solicitați prea tare.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro

NICI UN COMENTARIU

Lasă un comentariu