Cât e rol și cât e adevăr în regimul lui Zelensky?

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de luni, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, s-a discutat despre negocierile de pace din Ucraina ce par să-și facă simțită prezența în viitorul relativ apropiat, dar doar în absența lui Zelensky de la masa negocierilor. „Nu m-a mirat deloc intervenția foarte dură a lui Amnesty International împotriva imaginii lui Zelensky și a războiului din Ucraina”, declară Petru Romoșan

 „Amnesty International, laureat al Premiului Nobel pentru pace, beneficiind de acest prestigiu mare de militantism pentru libertate câștigat în zeci de ani, vine și îndrăznește să zică adevărul, sau cel puțin o mică parte din el, despre ororile pe care le-a administrat regimul lui Zelensky în aceste 6-7 luni în Ucraina”, anunță Cozmin Gușă.

„Eu cred că organizația a intervenit pentru că a observat slăbiciunea presei în toată lumea. Același lucru l-am observat și eu; de fiecare dată când deschid televizorul sau un ziar important din America sau din Franța sau din Anglia, văd minciuni grosolane, văd pervertirea adevărului într-o manieră absolut jenantă. Organizația aceasta e formată din oameni foarte serioși și au considerat că e de datoria lor să intervină”, explică Petru Romoșan.

Adevărata față a lui Zelensky

„A apărut pe 6 august o carte zdrobitoare despre Zelensky, despre conturile lui off-shore și afacerile dubioase, despre contactul lui cu grupul Wagner. Cartea e bazată pe documentele ‘Pandora Papers‘”, informează Petru Romoșan, recomandând această carte care dezvăluie detalii incriminatorii despre trecutul președintelui ucrainean.

„Zelensky și oamenii de pe lângă el intră deja în zona criminalității foarte mari. Au fost dezvăluite niște documente de la Ministerul Apărării ucrainean din care rezultă că ucrainenii au 191 de mii de morți și de răniți și 20 de mii de dispăruți de care nu se ocupă nimeni. În cazul rușilor, se estimează că au undeva în jur de 20 de mii morți. Asta înseamnă că politica care urmează, și în Rusia, și în Ucraina, trebuie să țină cont de acești morți. Cu cât se adâncesc lucrurile, cu atât pacea se obține mai greu”, demonstrează Petru Romoșan.

„Plecarea lui Zelensky este o prealabilă în discuția aceasta. Înainte de orice negocieri, el nu trebuie să mai fie în post. Scott Ritter spune că: ‘Zelensky va trebui să fugă din Ucraina sau va muri în mâinile concetățenilor săi‘”, concluzionează Petru Romoșan.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro

NICI UN COMENTARIU

Lasă un comentariu