„Nu Ucraina a câștigat la Eurovision, ci a pierdut Zdop și Zdup” – Marius Ghilezan

Autor: Adrian Lambru

Jurnalistul Marius Ghilezan a declarat în cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n Căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, faptul că: „Împotriva acestei trupe s-a dat lovitura mortală. Ei sunt acum, alături de întreg curentul artistic, cei învinși de mișcarea progresistă. Se pare că din alegerile din America din 2020, acești indivizi nu mai au pic de rușine”.

Din informațiile sale, Marius Ghilezan spune că adevăratul scor de la Eurovison ar fi fost diferit de cel final. Pe primul loc ar fi urmat să iasă ori reprezentantul Marii Britanii, ori cei ai Republicii Moldove. Jurnalistul susține că la un moment dat, s-ar fi intervenit asupra clasamentului, iar astfel Ucraina a câștigat concursul muzical.

„Dintr-o dată, delegațiile a șase țări au fost anunțate că voturile lor nu sunt valabile. Jocurile s-au pus în acțiune, iar Ucraina, de pe la jumătatea clasamentului a urcat vertiginos. În cazul României, după cum a transmis și conducerea TVR, s-a votat cu reprezentanții Republicii Moldova, însă, din cauza unor preuspuse probleme tehnice, a ieșit Ucraina din pălărie la anunțarea celor 12 puncte. Cel mai trist pentru toată lumea este că Zdop și Zdup chiar fac muzică, au talent, fac adevărat spectacol, dara au fost denigrați în acest fel” – susține Marius Ghilezan.

Dreptul suveran al votului – spulberat

Jurnalistul de la România Liberă consideră că în spatele acestei situații s-ar afla reprezentanții curentului progresist, care nu ar ține cont de dreptul suveran al votului în niciun fel de context. Ghilezan a adăugat că situația s-a accentuat odată cu alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii din anul 2020 când Joe Biden a câștigat funcția de primul om în stat.

„A fost un tămbălău cum rar s-a mai văzut numai ca să iasă Ucraina” – observă jurnalistul. „Noaptea ca hoții, cum se spune, polonezii, lituanienii, românii, moldovenii, și georgieni au primit telefon că ei vor vota cu Ucraina. Dar de data aceasta, propaganda a fost prea evidentă, iar de acum încolo va începe să scrâșnească”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.

NICI UN COMENTARIU

Lasă un comentariu