Șansele de viitor ale partidului Vioricăi Dăncilă

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Anca Alexandrescu a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Șansele partidului Națiune Oameni Împreună al Vioricăi Dăncilp sunt egale cu zero”.

Viorica Dăncilă, fostul premier al României şi preşedinte al Partidului Social Democrat, a fost aleasă în funcţia de preşedinte al formaţiunii Naţiune Oameni Împreună (NOI) la jumătatea lunii aprilie. Aceasta s-a arătat atunci sigură că revenirea sa în politică îi va ”atrage multe critici” şi a garantat că nu va face ”niciun pas înapoi, indiferent de atacurile sau dezinformările care vor urma”.

Anca Alexandrescu este de părere că această inițiativă de a înființa un nou partid nu a venit din partea Vioricăi Dăncilă, ci din partea alor oameni influenți, dar care nu fac parte din statul paralel din România. „Tocmai de aceea, șansele partidului NOI sunt egale cu zero” – spune jurnalista.

„Fostul premier face asta în urma unei posibile frustrări. Aceasta a renunțat la un mandat extrem de comod de europarlamentar pentru a se implica în politica internă, iar din acest motiv nu va avea acea pensie specială. Viorica Dăncilă, prin mișcările sale, și-a aruncat în aer toată viața și a avut mult de suferit. Cu acest nou partid va miza pe principiul totul sau nimic. Chiar dacă vine pe la diverse emisiuni să critice fostul partid din care a făcut parte, nu cred că astfel va reuși să crească în sondaje” – susține Anca Alexandrescu.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.

NICI UN COMENTARIU

Lasă un comentariu