Păpușarii/Editorial de Grigore L. Culian


#Hastagienii – În frunte cu președintele lor aerian – au sărit ca arși după anunțul ministrului Toader privind revocarea „Cucuvelei mov“ din funcția de șefă la DNA. E dreptul lor, numai că niciunul nu a citit raportul de 36 de pagini și cele 20 de puncte prezentate impecabil de ministrul Justiției, argumentate cu trimiteri clare și fără echivoc la Constituție. „Problema“ lor e că Toader are sprijinul PSD, deși ministrul nu a pomenit numele Kovesi și s-a referit strict la instituția DNA, nu la persoana care o conduce vremelnic. Partea comică e că autistul de la Cotroceni a ieșit cu un comunicat imediat după prezentarea Raportului, ceea ce ridică o Întrebare firească și cât se poate de logică: a avut timp Klaus Iohannis să citească cele 36 de pagini atât de repede și să-și pună oamenii să Încropească un Comunicat?! Mai mult, „Laura Codruța Kovesi a organizat Bilanțul DNA pe 2017 În lipsa ministrului Justiției, a președintelui CSM, a reprezentanților Guvernului, Parlamentului și ai Serviciilor. Iar singurele prezențe notabile la «festivalul procurorilor» au fost Însuși președintele Klaus Iohannis, noul partener de nădejde al DNA, și ambasadorii SUA, Olandei și Franței“, informează site-ul www.Luju.ro… Reamintesc că ministrul Tudorel Toader se numără printre cei „păstrați“ de toate cele trei guverne PSD, este un profesionist cu o carieră impecabilă și membru În Comisia de la Veneția. A votat pentru suspendarea lui Traian Băsescu la simulacrul de referendum din 2012, când era judecător la CCR.


Ca să nu fiu Învinuit că „țin cu lupu’“, voi lepada haina de Avocat al Diavolului și voi trece În tabăra #haștagienilor. Să presupunem că totul este o făcătură menită să-i protejeze pe corupții din PSD, că strada Îi va trimite acasă pe oamenii lui Dragnea la următoarele alegeri și „Opoziția“ va veni la putere. Dacă nu știți ce vă așteaptă, am să vă spun eu: un guvern la fel de corupt – poate chiar mai rău decât cel actual! – alcătuit din „chelnerul“ Ludovic Orban (șeful PNL salvat de Sistem de o condamnare!) și oamenii lui Băsescu travestiți În „liberali“ (Țurcan, Videanu, Boc, Udrea, Berceanu, Anastase, Blaga și restul fostei haite portocalii Înfometate!), plus partidul de buzunar al Suspendatului de două ori, UDMR-ul extremist și ultrașii USL. Toți protejații Laurei Codruța Kovesi!  Cu „mutul“ la Cotroceni, cu „Luluța“ și procurorii ei corupți la DNA și cu Binomul la butoane, veți avea varianta „statului de drept“ creat de Putin În Rusia, unde nu mișcă nimeni! Singura diferență e că Țarul de la Kremlin știe cum să apere interesele Imperiului, În timp ce România este vândută pe bucăți de un Sistem furat de Traian Băsescu de la KGB, perpetuat de Ionannis și aplicat cu cinism românilor! Dacă nu vă place ministrul Toader, luați de la Băsescu și Iohannis, dar să nu mai plângeți când veți fi trimiși În judecată de vreun procuror ca Negulescu – „Portocală“ și condamnați de o judecătoare ca Livia Stanciu – la ordinul „Cucuvelei mov“ de la DNA și al Serviciilor comandate de Sistem!
Marea problemă e că regimul Băsescu – prin numirea a 5.000 de procurori și judecători (mulți dintre ei șantajabili!) și a șefilor instituțiilor de forță – a creat un stat paralel În care această adevărată armată de gangsteri din toate partidele Își face de cap sub privirile unui președinte neputincios. Obținerea unei case prin fals și uz de fals, dovedită printr-o hotărâre judecătorească definitivă, face din Klaus Iohannis un prizonier al Sistemului mafiot creat de eșaloanele II și III ale Securității și nomenklaturii comuniste imediat după decembrie 1989. Iar faptul ministrul Toader – un expert În Justiție, nepărtaș la marile jafuri – Încearcă să creeze o breșă În această Încrengătură de șmecheri Îi face solidari pe toți cei implicați În jefuirea României.

Păpușarii continuă să țină În captivitate o țară În care cârdășia dintre clasa politică și clanurile de tip mafiot din instituțiile de forță fac legea și duc România În derivă. Cu complicitatea unui președinte care nu are de ales!

P.S. Un prieten din New York a postat o chestie nostimă pe Facebook. „Dacă Iohannis mai are vreun sfert de testicol În «speilhosen», o revocă pe infractoare, justiția se va descătușa și «cucuveaua mov» are toate șansele să câștige alegerile pentru postul de brigadier – șef de cameră la pușcăria Târgușor.
Simply Reminder: jurământul depus la Ambasada Americană nu-ți garantează imunitatea pe termen nelimitat. Când expiri, expiri și gata. Băi Klemm, ia bag-o pe aia cu «Yellow Submarine», că m-am enervat“…

New York, 5 martie 2018

NICI UN COMENTARIU

Lasă un comentariu